PRIVACYVERKLARING

Echt Vrij België hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar bezoekers. Wij verwerken je persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming daaromtrent stelt. In deze privacyverklaring informeren wij je over de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken en hoe u deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. 

1. UITLEG REGISTRATIE PERSOONSGEGEVENS

Doel
Echt Vrij België verzameld en verwerkt je persoonsgegevens. Door middel van het bezoeken van www.echtvrij.net ga je akkoord met deze privacyverklaring en geeft je toestemming voor de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. We zullen je gegevens alleen gebruiken voor de daar bijbehorende doelen, hieronder aangegeven:

Deelnemers van onze conferenties
Voor onze conferenties vragen wij gegevens om de deelnemers vervolgens te kunnen bereiken. Verder worden de voornaam en achternaam gebruikt om naambadges te maken die de deelnemers dragen tijdens onze conferentie. Voor het aanmelden van onze activiteiten registreren wij de volgende gegevens: voornaam, naam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en kerkdenominatie (verplichte velden).

2. DOORGIFTE AAN DERDEN

Echt Vrij België geeft je persoonsgegevens niet aan derden, tenzij we op grond van een wettelijke plicht gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

3. BEVEILIGING VAN GEGEVENS

Echt Vrij België maakt – voor zover dat van haar verlangd mag worden – gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot je gegevens en om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die Echt Vrij België ontvangt. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@echtvrij.net.

4. WEBSITE

Cookies
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder vindt je een korte uitleg over de gebruikte cookies:

Functioneel: Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert

Analytics: Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Gegevens die met deze cookies worden verzameld, worden gecombineerd en geaggregeerd ten behoeve van statistische  analyse. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan Google Analytics. Op de website worden algemene bezoekgegevens, zonder te identificeren, bijgehouden. Hierbij gaat het om het bijhouden van de bezochte pagina’s, de duur van de gebruikerssessie, apparaat type, gebruik webbrowser, de bezoekfrequentie en een gedeelte van het IP-adres.

5. BEWAARTERMIJN

Echt Vrij België zal de persoonsgegevens na vastgestelde termijnen verwijderen:

Deelnemers van onze activiteiten
De volledige gegevens van onze deelnemers van onze activiteiten zullen we na 1 jaar verwijderen.

6. WIJZIGING PRIVACYVERKLARING

Echt Vrij België behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen. Elke aanpassing zal via www.echtvrij.net bekend gemaakt worden. Door na wijzigingen gebruik te maken van www.echtvrij.net zal u akkoord met een eventueel gewijzigde privacyverklaring. De huidige privacyverklaring is bijgewerkt op 28-6-2018.